Ömer Faruk Beyaz: 'Kısa Bir Süre İçinde Avrupa Hedefim Var'

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz, sarı-lacivertli kulüp içindeki rekabete hazır olduğunu ve kendisini göstermek için elinden geleni yapacağını belirtti.

01.09.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-15:34) Ömer Faruk Beyaz: 'Kısa Bir Süre İçinde Avrupa Hedefim Var'

Fenerbahçe'nin altyapısından çıkan ve taraftarların büyük beklenti içinde bulunduğu 17 yaşındaki genç yetenek, AA muhabirine özel açıklamalar yaptı.

İlk defa Ümit Milli Takım aday kadrosuna çağrılan ve ay-yıldızlı takımla İstanbul'da kampta olan Ömer Faruk; kariyeri, Fenerbahçe'deki durumu, teknik adam Erol Bulut ve sportif direktörlük görevine getirilmesi düşünülen Emre Belözoğlu ile ilgili konuştu.

'TARAFTARIMIZ DESTEK VERİYOR'

Fenerbahçe taraftarına şükranlarını sunan genç oyuncu, "Taraftarlarımız çok küçük yaştan beri benim arkamda duruyor. Moral ve motivasyon anlamında çok büyük destekleri var." şeklinde konuştu.

'KENDİMİ GÖSTERMEYE ÇALIŞACAĞIM'

Orta sahaya alınan transferlerle gireceği rekabet hakkında konuşan sarı-lacivertli futbolcu, "Genç oyuncu her zaman rekabete hazır olmalı. Oynamak için savaşmak gerekiyor. Mert Hakan ve Sosa tecrübeli oyuncular ama ben kendimi göstermeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Genç yetenek, bu sezon kulüpte kalacağını vurguladı, "Kiralık gitme gibi bir durumum yok. Takımda devam edeceğim. Forma şansı ne kadar bulacağıma bakacağız." diye belirtti.

'KISA SÜRE SONRA AVRUPA HEDEFİM VAR'

Ömer Faruk Beyaz, kısa zaman içinde Avrupa'ya transfer planının olduğunu aktardı.

Aklından geçen lige ve takıma karar vermediğini kaydeden 17 yaşındaki Ömer Faruk, "Kısa bir süre içinde Avrupa hedefim var. Bu saatten sonra vereceğim kararlar, gideceğim kulüp, oynama ihtimallerim futbol hayatım için çok önemli. Kafamda ligler var ama henüz belirlediğim bir yer yok. Çünkü erken. Gidişata göre takımı da hedefi de belirleyeceğiz." açıklamasını yaptı.

'EMRE AĞABEY'E ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Geçen sezonun son haftasındaki Rizespor karşılaşmasında oyundan alınan Emre Belözoğlu'nun kaptanlık pazubendini kendisine verdiği andaki duygularını ifade eden Ömer Faruk, "Öncesinde hiç bilmiyordum. Her şey o anda gerçekleşti. Emre Ağabey'e çok teşekkür ediyorum. Ne desem boş. Onun hakkını ödeyemem. Bana pazubendi vermesi benim için çok büyük bir andı. Fenerbahçe Kulübü'nde genç yaşta pazubendi takmak çok özel bir şey." şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal