Ömer Faruk Beyaz Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Başkan Ali Koç’un alt yapıya ilişkin bilgiler verdiği esnada bahsettiği Ömer Faruk Beyaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

28.07.2018-16:08 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-15:59) Ömer Faruk Beyaz Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Yüksek Divan Kurulu'nun temmuz ayı toplantısı tamamlandı. Toplantıda Fenerbahçe Başkan Ali Koç’un divan kurulu üyelerine sarı lacivertlilerin alt yapısı ile ilgili yaptığı konuşmada adı geçen Ömer Faruk Beyaz, bir anda tüm sarı lacivertli taraftarlar tarafından merak konusu oldu.

Başkan Ali Koç, genç yıldız adayı için "Ömer Faruk Beyaz, Feyenoord karşılaşmasında arkamda oturuyordu. Kendisiyle 2 defa görüştüm. Damien Comolli de görüştü. Eski yönetim oyuncu ile bir sözleşme yapmış. Futbolcumuz bizim için çok değerlidir ve kendi yaş grubunda ülkenin en iyisidir. Başkaları da ailesinin kafasını karıştırmaya çalışıyor. Aileler bazen oyunculara çok yararlı oluyor, bazıları da zararlı oluyor. Bu aile umarım ona yararlı olacak." ifadelerini kullandı.

ÖMER FARUK BEYAZ KİMDİR?

2003 yılında dünyaya gelen Ömer Faruk Beyaz, kariyerini futbola başladığı Fenerbahçe Spor Kulübü alt yapısında sürdürmektedir. 15 yaşındaki Ömer, eğitimine Karamürsel Anadolu Lisesi’nde devam ediyor.

Genç oyuncu, oyun zekası, top tekniği ve driplingleri ile birkaç sene içerisinde adından söz ettirmeye aday isimlerden biri olarak gösteriliyor.

10 numara pozisyonunda forma giyen Ömer Faruk Beyaz aynı zamanda orta sahanın merkezinde ve kanatlarda da oynayabiliyor. Yetenekli oyuncunun sarı lacivertli ekiple U-13 kategorisinde de Türkiye ikinciliği bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal