Olcay Çakır: Sturridge Şampiyon Yapar

Spor yorumcusu Olcay Çakır, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

22.02.2020-13:14 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-13:09) Olcay Çakır: Sturridge Şampiyon Yapar

Spor yorumcusu Olcay Çakır, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

İşte Olcay Çakır’ın yazısı:

Sezonun en önemli ‘eşleşme’ haftasını yaşıyoruz. Şampiyonluk adayları, ezeli rakipler, puan sıralamasında takipleşenler birbirleriyle karşılaşıyor. Başakşehir’in de UEFA Avrupa Ligi’nde zor bir deplasman yapıp; akabinde Rize’ye gideceği düşünüldüğünde haftanın önemi daha da belirginleşiyor diyebiliriz. Trabzonspor da maç eksiğiyle lider olarak İstanbul’a geldi ve Beşiktaş’ın konuğu oluyor.

Camiada oluşan kenetlenme, geçmiş sezonlardan kazanılmış ya da geliştirilmiş temkinlilik hali göze çarpıyor. Şampiyonluk yolunda maç maç engellerin aşılması, bir önceki ya da bir sonraki maçlara takılıp kalınmaması dikkat çekiyor. Saha içinde kalmaya dikkat ediyor. Saha dışında ise yönetim marifetiyle bir çok konu takımın yanına dahi yaklaştırılmıyor.

Eksik ya da bazı önemli ‘ilk 11’ oyuncularından mahrum olarak İstanbul’a gelen Trabzonspor’da o oyuncuların yerine kim oynayacak sorusunun cevabı aranıyor. Nwakaeme’nin ve Obi Mikel’in yokluğunu mecburen daha genç ve daha dinamik oyuncularla hissettirmemek isteyecektir Hüseyin Çimşir. Sturridge’nin de durumu çok önemli. Kendisi neredeyse oynamadan iyi istatistik yapmış farklı, özel bir yıldız oyuncu. Sonradan oyuna girmeyi, giriyorsa girdiği, süre aldığı dakikayı bile dert ediyor olabilir.

Böyle özel oyuncuların, böyle özel taraftarlar önünde, özel maçlar oynama isteği varsa teknik ekip buna cevapsız kalmayacaktır. Sturridge oynarsa maç kazandırmakla kalmaz, şampiyon yapar...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal