Olcay Çakır: Hüseyin Çimşir'den Mükemmel Başlangıç

Spor yorumcusu Olcay Çakır, bugün ki yazısında Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

20.01.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-14:46) Olcay Çakır: Hüseyin Çimşir'den Mükemmel Başlangıç

Spor yorumcusu Olcay Çakır, bugün ki yazısında Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi. Çakır, Hüseyin Çimşir’in mükemmel bir başlangıç yaptığını ifade etti.

Olcay Çakır’ın açıklamaları ise şu şekilde;

Biri kupa diğeri de lig maçı olmak üzere iki resmi maçını da kazanmış oldu Hüseyin Çimşir. Moral motivasyon için güzel başlangıçlar çok önemlidir. Denizli kupa ilk maçında seyircisi önünde sabırlı, kontrollü olduğunu; problemi çözerken pozisyon vermemeyi de çok önemsediğini düşündüğüm bir Trabzonspor izletmişti teknik adam. Dün akşam da Kasımpaşa önünde gole kadar üretkenliği düşük gibi gözüken bir Trabzonspor vardı sahada.
Sosa’nın mükemmel golü sonrası sahada adeta sezonun ilk yarısındaki görüntüsüne dönen bir Kasımpaşa takımı izlemeye de başlayınca; Trabzonspor’un golleri ve farkı artıran oyunu birbirini takip etti diyebiliriz.

Mükemmel bir skor ve müthiş bir ikinci yarı başlangıcı yapan Trabzonspor’un gol yemeden, atmaya ya da golü bulana kadar doğru oyunu bulmak için kontrollü oyundan dış etkenlere kulak tıkayıp taviz vermeden devam etmesi gerekiyor.
Hakemler arası standart yok... Hakemin kendi iç dünyasında bir standart olmalı en azından. Umut vaadeden hakemlerin küçük detayları atlamamaları gelişimleri için önemli. Ayrıca maç sonuna neden 1 dakika ilave?

Attıkları gollerle Nwakaeme ve Sörloth sezon sonuna kadar yükü taşıyacaklarının da sinyalini verdiler. Özellikle Nwakaeme eleştiri konusu olan sezonun ilk yarısına ait perfomansının daha şimdiden üzerine çıkacağının da sinyallerini vermiş oldu.
Favori olmasına, beklenen golün bir türlü gelememiş olmasına rağmen Trabzonspor’da saha içinde ya da dışında panik halinin, kontrolsüzlüğün olmaması.
Trabzonspor hücum hattı lig standartının üstünde. Ancak Kasımpaşa defans hattının bu skorda belirleyici olduğunu da not etmek gerekir...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal