Olaylı Derbiyle İlgili Flaş Gelişme!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan olaylı derbi soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Karşılaşmada olaylara karıştığı tespit edilen 2 kişi daha yakalandı.

24.04.2018-12:09 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-15:00) Olaylı Derbiyle İlgili Flaş Gelişme!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maçta çıkan olaylara ilişkin yürütülen soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. Derbi maçında yaşanan olaylara karıştığı belirlenen 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 35’ çıktı. 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylarla ilgili kamera, passolig kayıtları incelendi.

Fenerbahçe-Beşiktaş arasında 19 Nisan'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında yaşanan olaylarda sahaya yabancı cisimler atılmış, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir Beşiktaş personeli yaralanmıştı. Hakem Mete Kalkavan yaşanan olaylar üzerine dev derbiyi tatil etmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun yarın açıklayacağı karar öncesinde Beşiktaş cephesi, karşılaşmanın kendileri lehine 3-0 hükmen galibiyetini beklerken, ev sahibi ekip Fenerbahçe ise karşılaşmanın kaldığı yerden devam etmesi gerektiği görüşünde…

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında yaşanan olaylara ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında dün 8 kişi daha gözaltına alınmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal