Olaylı Derbide Gözaltı Sayısı 8'e Yükseldi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe’nin konuk ettiği Beşiktaş mücadelesinde çıkan olaylara ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan şüpheli sayısının 8 olduğu öğrenildi.

20.04.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-17:19) Olaylı Derbide Gözaltı Sayısı 8'e Yükseldi!

Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getiren Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan şüpheli sayısı 8'e çıktı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgili başlatılan soruşturmayı derinleştirdi.

YAŞANAN OLAYLAR PLANLI BİR ORGANİZASYONUN SONUCU MU?

Şenol Güneş'in yaralanmasının ardından olayların bir anda diğer tribünlerde de sürmesinin sebeplerini araştıran savcılık, bu olaylara sebep olan bir azmettiricinin olup olmadığının tespitine ilişkin çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında karşılaşmanın başından tatil edildiği dakikaya dek bütün kamera kayıtlarının incelenmek suretiyle yaşanan olayların planlı bir organizasyon dahilinde gerçekleşip gerçekleşmediğinin tespiti için çalışmalara başlandı.

Yapılan çalışmalar neticesinde ilk etapta olaylara karıştığı tespit edilen 7 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına sebep olan S.D. ile birlikte derbide yaşanan olaylara ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısının 8'e çıktığı öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal