Olaylı Derbi Soruşturmasında Flaş Gelişme!

Olaylı derbiye ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye gönderilen şüpheli şahıslardan 5'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

26.04.2018-15:29 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-15:16) Olaylı Derbi Soruşturmasında Flaş Gelişme!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalmış ve olaylara karışan kişilerden 25’i adliyeye sevk edilmişti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve yaşanan olaylar neticesinde hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen derbiye ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye götürülen şüphelilerden 5'i tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanması ve karşılaşmanın tatil edilmesiyle sonuçlanan olaylara ilişkin başlatılan soruşturmayı derinleştirmiş ve soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 35’e yükselmişti.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden, aralarında Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan S.D'nin de bulunduğu 25 kişi işlemlerinin bitmesinin sonrasında sabah saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

25 şüphelinin tamamlanan savcılık sorgusunun ardından, şüphelilerden 5'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslar arasında Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olduğu öne sürülen S.D.'nin de bulunduğu belirtildi. Bunun yanı sıra 15 şüpheliye de adli kontrol hükümlerinin uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edilmesi kararı verildi. Diğer 5 şüpheli ise savcılık ifadeleri sonrası serbest bırakıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal