Olaylı Derbi Sonrası Fenerbahçe'yi Tarihi Ceza Bekliyor

Olaylı bir şekilde yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından Fenerbahçe'yi ağır cezalar bekliyor. Benzer bir olayın olduğu maçta Trabzonspor 4 maç seyircisiz oynama ve hükmen mağlup sayılma cezası almıştı.

19.04.2018-23:15 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-23:09) Olaylı Derbi Sonrası Fenerbahçe'yi Tarihi Ceza Bekliyor

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylar sebebiyle yarıda kalan ve hakem kararıyla tatil edilen karşılaşmayla alakalı yeni gelişmeler yaşanıyor.

"Futbolseverlerin şimdi ne olacak?" diye merak ettiği maça dair emsaller göz önüne alındığında Sarı-lacivertliler, 4 maç seyircisiz oynama ve hükmen yenik sayılma cezası durumuyla karşı karşıya olabilir.

TRABZONSPOR'A 4 MAÇ CEZA ÇIKMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 2016 senesinde oynanan maçta yaşanan saha olayları nedeniyle maç yarıda kalmış ve hakemler soyunma odasına gitmişti. TFF, o dönem aldığı kararda Trabzonspor'a 4 maç ceza vermiş, Fenerbahçe'yi de hükmen galip ilan etmişti.

Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak. Sarı-lacivertliler hükmen mağlup sayılması halinde Türkiye Kupası'nda finale kalamayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal