Olaylı Derbi İçin Karar Günü Yarın!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen olaylı derbinin kararını yarın açıklıyor.

24.04.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-10:36) Olaylı Derbi İçin Karar Günü Yarın!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde yaşanan olaylar sebebiyle maçın hakemi Mete Kalkavan tarafından tatil edilen derbini kararın 25 Nisan Çarşamba günü verecek.

TFF Yönetim Kurulunun, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştireceği toplantı saat 13.00'te başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan daha önce yapılan açıklamaya göre, çıkacak kararın, toplantının bitiminde kamuoyuna duyurulacağı belirtilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun yapacağı toplantının ardından çıkabilecek kararlar arasında şu seçenekler bulunuyor:

1-) Fenerbahçe 3-0 hükmen mağlup ilan edilir ve Beşiktaş finale yükselir.

2-) TFF Yönetim Kurulu, ihlali gerçekleştiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verebilir. Bu durumda Beşiktaş da 3-0 yenik sayılabilir.

3-)  Yönetim kurulu, tatil kararını uygun görmeyip, müsabakanın başka bir günde yarıda kaldığı andaki şartlarla tamamlanmasına, tekrarlanmasına veya yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil olunmasına hükmedebilir.

4-)  Beşiktaş, Pepe kırmızı kart gördüğü için tekrar maçına da 10 kişi devam eder.

5-)  Hakem ve temsilci raporlarına göre Fenerbahçe Kulübü’ne çok ağır cezalar gelebilir. TFF Disiplin Talimatı’na göre, Fenerbahçe ceza alırsa, sarı lacivertliler cezayı Ziraat Türkiye Kupası’nda çekecek. Yani, bu cezalar lige yansımayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal