Olaylı Derbi Dünya Basınında!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi dünya basınında da geniş yer buldu.

20.04.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-10:11) Olaylı Derbi Dünya Basınında!
Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı karşı karşıya getiren Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde yaşanan olaylar sadece ülkemizde değil dünya basınında da gündeme damga vurdu. Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, ABD, Hollanda, Brezilya ve Romanya medyası yaşanan olayları ve Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in başından yaralanmasını üst sıralardan gördü.

İşte olaylı derbinin dünya basınına yansımaları…





Almanya'nın en ünlü gazetesi Bild, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in başından yaralandığı fotoğrafı manşetten verdi. Bild bu habere "Beşiktaş Teknik Direktörü başından vuruldu" başlığıyla yer verdi.



İspanyol Marca ise, Beşiktaşlı oyuncu Pepe'nin, Fenerbahçe karşılaşmasında kırmızı kart gördüğünü ve sar lacivertli tribünlerden atılan bir cisimden ötürü Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hastaneye kaldırıldığını ve maçın tatil edildiğini duyurdu.



İngiltere’nin Daily Mirror gazetesi manşetinde, başına atılan yabancı maddeden dolayı dikiş atılan ve hastaneye kaldırılan Şenol Güneş'e yer verirken haberi, ''İstanbul derbisi şiddete dönüştü'' başlığıyla okuyucularına sundu.




BBC Sport (İngiltere)



Blick (İsviçre)



L'Equipe (Fransa)




La Repubblica (İtalya)



USA Today (ABD)



Gazeta Sporturilor (Romanya)



UOL Esporte (Brezilya)



De Telegraaf (Hollanda)

 




















DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal