Olaylı Balıkesirspor-Ümraniyespor Maçı Hakkında Karar Verildi!

Spor Toto 1. Lig'in 5. hafta mücadelesinde Balıkesirspor Baltok ile Ümraniyespor arasında oynanan ve hakeme yapılan saldırı sebebiyle tatil edilen karşılaşma hakkında karar verildi.

26.11.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-16:56) Olaylı Balıkesirspor-Ümraniyespor Maçı Hakkında Karar Verildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Balıkesirspor Baltok ile Ümraniyespor arasında Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında oynanan ve hakeme yapılan saldırıdan dolayı yarıda kalan müsabakanın 46. dakikadan itibaren devam edilmesi yönünde karar aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan, ilk devrenin sona ermesiyle futbolcular ve hakemler soyunma odasına doğru ilerlerken ev sahibi ekibin bir taraftarının hakem Atilla Karaoğlan'a saldırmasının ardından tatil edilen karşılaşmaya ilişkin kararını verdi.

İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılaşmaya 28 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da 46. dakikadan itibaren devam edilecek.

Müsabakayı ise hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcıları Kamil Çetin ile Hüseyin Aylak olurken, maçın dördüncü hakemliği görevini ise Cihan Aydın üstlenecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal