Okan Buruk'tan Yenilgi Sonrası Açıklama!

Başakşehir'in Teknik Adamı Okan Buruk, Kırklarelispor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu.

21.01.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-17:01) Okan Buruk'tan Yenilgi Sonrası Açıklama!
Başakşehir'in Teknik Hocası Okan Buruk, Kırklarelispor'a Türkiye Kupası'nda yenildikleri karşılaşmanın sonrasında konuşma yaptı.

Maçı yorumlayan Buruk, "Kendi sahamızda skoru alıp buraya gelmemiz daha doğru olacaktı. Bugün maçın nasıl geçeceğini iyi biliyorduk. Gol atmak için çalıştık, çok da pozisyona girdik. Bazen topun canı girmek istemediği zaman girmiyor. Bir gol attık, o da VAR'a takıldı. Rakip 2 maçta bize korner bile atmadı ama inanılmaz mücadele ettiler. Yüzde 100 oynadılar, iyi savunma yaptılar. Kendi kalelerinin önünde oynasalar bile iyi savunma yaptılar. Maç çok durdu ve hakem Koray Gençerler de çok basit kaldı maçın içinde. Bizim için hayırlı mı, hayırsız mı göreceğiz. Şimdi lig ve Avrupa'da mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ligde Fenerbahçe ile yapacakları müsabaka hakkında soru sorulan teknik direktör, "Fenerbahçe iç sahada ligin en üstün oynayan takımlarından biri. İKi takım da bu maça formda hazırlanıyor. Bu zamana kadar olduğu gibi kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye yanıtladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal