Okan Buruk'tan Arda Turan Ve Edin Visca İtirafı!

Başakşehir’in teknik hocası Okan Buruk, takımdan sözleşmesini feshederek giden Arda Turan ve takımın kaptanı Edin Visca hakkında itiraflarda bulundu.

08.04.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-09:48) Okan Buruk'tan Arda Turan Ve Edin Visca İtirafı!
Başakşehir’in teknik hocası Okan Buruk, takımdan sözleşmesini feshederek giden Arda Turan ve takımın kaptanı Edin Visca hakkında açıklamalar yaptı.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

'EDİN VİSCA'YA NASIL ÖNLEM ALIRIZ DİYE...'

"Daha önce Başakşehir’e rakip olduğum zaman ilk olarak Edin Visca’ya nasıl önlem alırız diye düşünürdük. Her maç iyi oynayan, bir profesyonel, iyi bir insan, iyi bir takım oyuncusu. Gerçekten elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Antrenman sonrasında ekstra çalışıyor. Oyuncularımı birbirinden ayıramam. Visca, profesyonelliği ve skorerliği ile ön plana çıkıyor. Onun gibi birçok oyuncum var. Uzun maç trafiğinde birçok farklı oyuncuyla oynadık. Tüm oyuncularım her zaman hazırdı."

'ARDA TURAN GALATASARAY İÇİN AYRILDI'

"Arda Turan’ın boşta kalması kendi kararıydı. Kendi istediği şeyler vardı. Özellikle Galatasaray ile görüşmeleri oldu. Gönlünde Galatasaray vardı. Nasip olmadı. Ama şu an kendisini çok hazır tutuyor. Yeni sezonda tekrar çok sevdiği futbola döneceğini düşünüyorum. Hem iyi bir futbolcu hem de iyi bir insan. Kendisine de çok değer veriyorum. Umarım kendisi de futbola en güçlü şekilde dönecektir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal