Okan Buruk: ‘Ligin Şu Anki Haliyle İlan Edilmesi Çok Adil Değil’

Başakşehir teknik patronu Okan Buruk, coronavirüs sebebiyle durdurulan ve nasıl sonuçlanacağı henüz belli olmayan Süper Lig ile alakalı flaş açıklamalar yaptı.

03.04.2020-09:26 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-09:23) Okan Buruk: ‘Ligin Şu Anki Haliyle İlan Edilmesi Çok Adil Değil’

Bu sezon Başakşehir ile hem Avrupa'da hem de Türkiye'de iyi işlere imza atan teknik adam Okan Buruk, özel açıklamalar yaptı. 46 yaşındaki hoca, coronavirüs sebebiyle askıya alınan ve geleceği belirsiz olan Süper Lig ile alakalı önemli açıklamalar yaptı.

İşte Okan Buruk'un şu açıklamaları yaptı:

"Her şeyden uzağız. İşimizden uzağız ama ailelerimize yakınız. Zor bir dönem, kötü bir dönem. Eve kapanmamız bir yandan iyi. Ailemizle daha çok paylaşımda bulunuyorsunuz. Evdeki her yeri bilmiyormuşum. Mutfakta nerede ne var bunları fark ettim. Kitap okuyabiliyoruz. Oğlumla daha çok vakit geçiriyorum. Oyuncu seyretme platformu üzerinden oyuncu seyretme fırsatımız oluyor."

 "Oyuncularımızın evlerine tesisteki spor ekipmanlarını götürdük. O ortamı yaratmaya çalıştık ama bu yine de yeterli değil. Şu ana kadar her gün bir şeyler yapıyorlar ama tabii ki saha içi antrenmanı gibi olmuyor. Eğer ilerleyen dönemde durumlar iyiye giderse bireysel hoca ile antrenmanlara başlayabiliriz. Bu süreç sonunda takımlara hazırlanma için süre verilecektir."

'DİSİPLİNLİ ŞEKİLDE EVDE KALMALIYIZ'

"Bu süreci en az kayıpla atlatmamızı diliyorum. Disiplinli bir şekilde evimizde kalmamız gerekiyor. Hastalığı daha yayılmaması için. En az futbolcularımız için bir 4 hafta gerekecektir. Bunun ideali 6 haftadır ancak bu süreci ideal geçirebilmemiz için 4 hafta da yeterli olabilir. Futbol adına en mantıklısı geç bile olsa kalan sürenin oynatılması."

"Ligin şu anki haliyle ilan edilmesi çok adil değil. Bana göre Temmuz'da da başlasa kalan sürenin oynatılması gerekiyor."

'BAŞARILAR GELİP GEÇİCİDİR'

"Biz şu an özellikle kulüp başkanımız Göksel Gümüşdağ'ın bir an önce iyileşip aramıza dönmesini bekliyoruz. Onun da tedavisi devam ediyor. Dediğim gibi önceliğimiz sağlık. Başarılar gelip geçicidir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal