Okan Buruk: 'Bugün Lider Olmak Çok Önemliydi'

Başakşehir Teknik Adamı Okan Buruk, Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonrasında gerçekleştirdiği konuşmada bugün lider olmanın önemli olduğunu ve mücadeleden 3 puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

25.02.2020-08:51 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-08:44) Okan Buruk: 'Bugün Lider Olmak Çok Önemliydi'
Süper Lig’in 23. hafta maçlarında Başakşehir rakip sahada Çaykur Rizespor ile kozları paylaştı. Karşılaşma Başakşehir’in 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Başakşehir Teknik Adamı Okan Buruk, karşılaşmanın sonrasında yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buruk gerçekleştirdiği konuşmada lider olmanın ve 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Okan Buruk gerçekleştirdiği açıklamada şu sözleri söyledi:

“Hızlı hücumu etkili yapmaya çalışan bir takımdı rakip. İlk yarıyı 1-0 önde bitirdik. İkinci yarının başında bireysel bir hatadan yediğimiz bir gol vardı. Son 10-15 dakikada Rizespor’un da net pozisyonu vardı. Belki sonlandırmada daha işler yapabilirdik. Kazandığımız için mutluyuz. Bugün lider olmak çok önemliydi. Rizespor benim çok sevdiğim takım ve değer verdiğim bir şehir. Oyuncularla beraber daha iyi yerlere geleceklerdir diye umuyorum.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal