Okan Buruk: 'Biz 'Evde Kal' Çağrısına Uyanlardanız'

Başakşehir'in teknik adamı Okan Buruk, coronavirüs salgınından dolayı Süper Lig'in ertelenmesini ve bu süre boyunca futbolcularının ve kendisinin neler yapacağından bahsetti.

31.03.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-17:46) Okan Buruk: 'Biz 'Evde Kal' Çağrısına Uyanlardanız'
Süper Lig'de zirve yarışında en ciddi şampiyon adaylarından bir tanesi olan ve zirve yarışında üst sıralarda bulunan Başakşehir'de oyuncular çalışmalarını evdeki programları ile sürdürüyor. Başakşehir'in teknik adamı Okan Buruk, bu süre zarfında neler yaşandığını ve futbolcularının son halini, A Spor'da yayınlanan Spor Gündemi programında anlattı.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları:

"Herkes gibi biz de evde kalın çağrısına uyanlardanız. Hiçbir şekilde dışarıya çıkmamaya çalışıyoruz. Zor bir süreç. Herkes bu süreci yaşıyor. Özellikle çevremizde, yakınen tanıdıklarımızda bu hastalığa yakalanan arkadaşlarımız var. Bu yüzden evde kalmak çok önemli. Çok dikkatli olmalıyız. Bu hepimiz için bir sınav. "

"Oyunculara verdiğimiz programlar var. Özellikle kondisyonerimiz oyuncuları yakından takip ediyor. Cuma gününe kadar izin vermiştik. Ancak bu kararı yeniden gözden geçireceğiz. Şansımız profesyonel bir takıma sahibiz. Karakter olarak bakıldığında profesyonelliklerini ön planda olan bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu anlamda oyuncularıma çok güveniyorum. "

"Tabii ki futbollu günleri özlüyoruz. Biz de iyi bir sürecin içerisine girmiştik hem Avrupa'da hem de Türkiye'de. Bunların hiçbir şekilde önemi yok. Her şeyin başı sağlık. Yardım kampanyalarına katılan spor ve sanat camialarındaki isimler çok doğru örnek teşkil ediyorlar. "
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal