Okan Buruk Akhisarspor’a Veda Etti!

Geçtiğimiz sezon Teleset Mobilya Akhisarspor’a tarihinde ilk Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşatan teknik direktör Okan Buruk, yeşil siyahlı ekibe veda etti.

27.06.2018-16:22 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-16:19) Okan Buruk Akhisarspor’a Veda Etti!

Teleset Mobilya Akhisarspor'la yolları ayrılan teknik direktör Okan Buruk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Ege temsilcisine veda etti.

Başarılı teknik adam, yaptığı açıklamada, Akhisarspor'da görev yaptığı dönem boyunca sonuç ne olursa olsun kendilerine destek olan taraftarlara teşekkür ederken, yeni sezonda yeşil siyahlı takıma UEFA Avrupa Ligi ile Spor Toto Süper Lig'de başarılar diledi.

Okan Buruk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ben ve ekibimle birlikte kader birliği yapan ve de başarıların gerçek sahibi iyi kalpli, karakterli futbolcularımıza, başta şahsım olmak üzere tüm teknik ekibe rahat bir çalışma ortamı sunarak her zaman destek veren başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kuruluna, tabii ki perde arkasında kalan asıl emekçilerimiz olan kulübün ve tesislerin personeline hem kendi hem de görev süresinde canla başla emek veren ekibim adına teşekkür ederim. Unutulmayacak anılara imza attığımız Akhisarspor'a gelecek sezon ülkemizi temsil edeceği UEFA Avrupa Ligi ile Spor Toto Süper Lig'de başarılar dilerim. Bizden sonra takımın teknik direktörlüğünü üstlenen Sayın Safet Susic ve ekibine de aynı şekilde yeni sezonda başarılar dilerim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal