Oğuzhan Özyakup Tercihini Açıkladı!

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu ve kaptanı Oğuzhan Özyakup, siyah beyazlıların resmi dergisinin ağustos sayısında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

01.08.2018-16:03 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-16:01) Oğuzhan Özyakup Tercihini Açıkladı!

Beşiktaş’ın milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup, 10 numara ya da ön libero mevkileri yerine, merkez orta sahada 8 numara pozisyonunda oynamayı daha çok sevdiğinin altını çizdi.

25 yaşındaki yıldız, Beşiktaş’ın resmi dergisinin ağustos sayısına verdiği röportajda, "Dikine oynamayı daha çok seviyorum. On numara veya defansif orta saha bölgelerinde değil. Tam aralarında diyebiliriz. Orta sahadan atak yapan 8 numara olarak tam aralarında olmayı daha çok seviyorum." dedi.

Özyakup "Takımın DJ'yi benim. Yabancı-yerli çok oyuncu olmamızdan ötürü her tarzda şarkıyı soyunma odasında çalıyorum. Çünkü hiç kasmadan, karşılaşmaya rahat çıkmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Futbolcu olmayı çok istediğini belirten milli oyuncu, "Şansınızı siz kendiniz yaratırsınız. İyi bir öğrenci olduğum söylenemezdi ancak futbolcu olmayı gerçekten çok istedim. Bunun için çok çalışmak gerekiyor." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal