Oğuzhan Özyakup İçin Müthiş Teklif!

Siyah beyazlı ekiple sezon sonunda sözleşmesi bitecek Oğuzhan Özyakup'la Beşiktaş yönetimi bir an önce kontrat tazelemek istiyor. Zira başarılı oyuncunun transferi konusunda Avrupa kulüpleri pusuda bekliyor.

17.04.2018-10:32 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-10:30) Oğuzhan Özyakup İçin Müthiş Teklif!

Beşiktaş yönetimi sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Oğuzhan Özyakup’la yeni sözleşme imzalamak istiyor fakat başarılı orta sahanın talipleri her geçen gün artıyor. Oğuzhan’ın tranferi konusunda İngiltere’den Arsenal, Tottenham, Everton ve Newcastle United gibi takımların devrede olduğu bilinirken yetenekli oyuncunun son olarak Alman devi Borussia Dortmund’un yakın takibinde olduğu ifade edildi. Alman basınında yer alan habere göre Dortmund’un Oğuzhan konusunda önemli bir teklif sunacağı iddia edildi.  

KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR YETENEK

“Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, uzun zamandır Dortmund’un yakın markajında. Türkiye’den gelen raporlar başarılı oyuncunun transferi konusunda 12 milyon euroluk bir teklife hazırlanıldığı ve bu teklifin transfer için yeterli olacağı şeklinde. Bu teklif karşısında Oğuzhan’ın transferi karlı olabilir. Ancak İngiltere Premier Lig takımlarının kendisine ilgisi ve teklifleri nedeniyle Özyakup’un isteyeceği rakam yüksek seyredebilir. Oğuzhan Özyakup, kariyer sahnesinde önemli işler başarmış ve kendini kanıtlamış bir yetenek.”

BEŞİKTAŞ CEPHESİ DE DOĞRULADI

Alman basınının bu iddiasını siyah beyazlı yönetim de doğruladı. Oğuzhan için Alman takımının ilgisinden haberdar olduklarını ve menajerler aracılığıyla kendilerine böyle bir teklife bulunulduğunu belirten Beşiktaş idarecileri , “Şu anda odaklandığımız tek şey şampiyonluk. O yüzden Oğuzhan’ın durumunu sezon sonunda görüşebiliriz. Bize Dortmund’tan yazılı ve resmi bir teklif yok. Söylenti mahiyetinde, şifahen böyle şeyler var. Her şey Mayıs’tan sonra netleşir” ifadelerini kullandı.

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal