Oğuzhan Özyakup Beşiktaş’tan Ayrılıyor Mu?

Beşiktaş’la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Oğuzhan Özyakup kariyerine ilişkin yol haritasını çizdi.

16.04.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-09:30) Oğuzhan Özyakup Beşiktaş’tan Ayrılıyor Mu?

Siyah beyazlı formayla 6. sezonunu geçiren ve takımda kaptanlık bandını koluna geçiren Oğuzhan Özyakup’un sözleşmesi 31 Mayıs 2018 tarihinde sona eriyor.

Beşiktaş kulübü idarecileri uzun zamandır gündemine aldıkları Oğuzhan Özyakup konusunda kararını verdi. Başarılı oyuncuyla Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası bir görüşme gerçekleştiren Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, yetenekli orta sahadan yeni kontrat için tamam yanıtını aldığı belirtildi. Fikret Orman’ın yıllık 2.5 milyon Euro ve 5 yıllık sözleşme teklifini kabul eden ancak 2.5 milyon Euro da esktra imza parası talebi nedeniyle görüşmelerin uzamasına yol açan milli oyuncunun, kulübün menfaatlerini de düşünerek sözleşme imzalama kararı aldığı öne sürüldü.

“BEŞİKTAŞ SAYESİNDE BURALARA GELDİM”

Kaptan Özyakup’un Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede, “Beşiktaş ile yeni sözleşme yapacağım. Sonrasında ayrılık olsa bile önce kulübümü düşünerek hareket edeceğim. Beşiktaş sayesinde buralara geldim. Sözüm en değerli senetten daha güvenilirdir” ifadelerini kullandığı, başkan Orman’ın da bu sözler sonrası , “Takımın kaptanının verdiği söz bizim için her türlü imzanın belgenin önündedir. Sadece futbola ve şampiyonluğa konsantre ol. İstediğimizi elde ettikten sonra kalplerimize atılan imzaları kağıda dökeriz” şeklinde konuştuğu belirtildi. (Fanatik)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal