Oğuzhan Özyakup Ada Yolcusu! Rafael Benitez Israrla İstiyor

Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup için Rafael Benitez devrede. Tecrübneli teknik adam daha şimdiden, yıldız oyuncuyu sezon sonunda transfer etmenin planlarını kuruyor.

09.03.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 09.03.2018-11:54) Oğuzhan Özyakup Ada Yolcusu! Rafael Benitez Israrla İstiyor

Sezon sonu transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'la alakalı bir iddiası İngiltere medyasından geldi. Oğuzhan'ın menajerliğini yürüten Kees Vos ile ve ortağı Alfredo Seco'nun, İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın başında bulunan Rafa Benitez'le görüştüğü ve tecrübeli futbolcunun transferi adına anlaşmaya vardığı iddiası ortaya atıldı.

Ortaya atılan iddiaya göre Benitez'in; Oğuzhan ile beraber sol açık mevkisinde oynayan Promes (Spartak Moskova) ve sağ bek mevkisinde oynayan Arias'ı da (PSV) transfer etmek istediği ve bu üç futbolcu için 100 milyon sterlin'lik bir bütçe ayırdığını ifade etti.

STEVEN GERRARD MODELİ

Oğuzhan Özyakup için de 5 milyon Sterlin'lik "ikna" (imza ücreti) ücreti ve 14 milyon Sterlin'lik bir transfer maliyeti hazırladığı iddia edilirken; Benitez'in Kara Kartal'ın kaptanı Oğuzhan için Steven Gerard modelini gerçekleştirmek istediğini ifade ettiği, gayesinin ise Şampiyonalar Ligi şampiyonluğu yaşadığı Liverpool gibi bir takım kurmak olduğunu ifade etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal