Oğuzhan: 'Kırgınlık Kalmadı Artık'

Feyenoord macerasının sonrasında Beşiktaş'a geri gelen Oğuzhan Özyakup, "Hollanda'ya gidip sıfırlanıp geldim" şeklinde konuştu.

20.08.2020-16:59 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-16:55) Oğuzhan: 'Kırgınlık Kalmadı Artık'

Geçen sezonun devre ortasında Feyenoord'a kiralanan ve bu sezon başında siyah-beyazlı kulübe geri gelen Oğuzhan Özyakup, Beşiktaşlı taraftarlarla arasında herhangi bir problem kalmadığını belirtti.

'KENDİME GÜVENİM TAM'

Deneyimli oyuncu, 'Kırgınlık artık kalmadı. O dönem bazı şeyler istediğim gibi olmadı. 2 sene burada şampiyonluk gördüm. Şampiyonluktan önce de, sonra da zor dönemler yaşadım. Hollanda'ya gidip sıfırlanıp geldim. 12 sene sonra Hollanda'ya gittim, evde oldum, o dönem de pandemiye denk geldi. Annemin, babamın orada olması, bana çok şey fark ettirdi tekrar. Gitmeden önce Sergen hocam geldi, 1 gün önce. Ben kararımı vermiştim, karşı tarafa da sözüm vardı, bize yakışmazdı. Geldim, kendime güvenim tam. Burada zor dönemler gördüm, 2 şampiyonluk gördüm, Şampiyonlar Ligi'nde başarılar gördüm. Çok güzel bir sezon olacağına inanıyorum, kendime güvenim tam.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal