Oğuzhan: 'Feyenoord Mental Olarak Bana Çok İyi Geldi'

Hazırlık karşılaşmalarında sergilediği oyunla eski zamanlarına geri döneceğinin sinyallerini veren Oğuzhan Özyakup açıklamalarda bulundu.

07.09.2020-13:20 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-13:13) Oğuzhan: 'Feyenoord Mental Olarak Bana Çok İyi Geldi'

Beşiktaş'ın genç hocası Sergen Yalçın geçtiğimiz sezonun devre ortasında Feyenoord'a kiralık gitmesini istemediği Oğuzhan Özyakup'un kulübe geri dönüşünden bir hayli memnun olduğunu hem yönetime hem de 27 yaşındaki futbolcuya iletti.

METAL VE FİZİK OLARAK İYİYE GİDİYOR

Çıktığı karşılaşmalarda eski Oğuzhan'ın performansına yakın bir seviyeye geldiği çok bariz görülen tecrübeli futbolcunun, mental ve fizik olarak iyiye gittiği aktarıldı.

TAKIMA GELECEK FUTBOLCULARLA ÜST SEVİYEYE ÇIKACAK

Takıma transfer edilecek yeni isimlerle beraber Oğuzhan'ın performansının daha da yukarıya çıkacağını düşünen Sergen Yalçın; Mensah, Dorukhan, Ljajic ve yeni orta saha futbolcusuyla beraber Beşiktaş orta sahasının da üst seviyeye çıkacağını aktardı.

'YENİDEN ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM'

İdmanlarını hiç aksatmaya hatta ekstra çalışmalar da yapan Oğuzhan Özyakup'un, "Devre arası Hollanda'ya gitmem mental anlamda bana çok iyi geldi. Bu süreçte maalesef bazı yanlış anlaşılmalar oldu. Şükürler olsun, o günler geride kaldı. Şu an çok mutluyum. Takım çok iyi bir havaya girecek gibi. Ben de en iyi şekilde takıma yardımcı olmayı hedefliyorum. Beşiktaş forması altında yeniden şampiyonluk yaşamayı çok istiyorum." İfadelerini kullandığı belirtti.

ŞIK ASİSTLE GÖZ DOLDURDU

Özellikle son Antalyaspor karşılaşmasında Atakan'a attığı şık asistle göz dolduran Oğuzhan'ın, Sergen Yalçın'ın hücum futbolundan çok keyif aldığını da belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal