Oğuz Savaş'dan Ekonomik Kriz Değerlendirmesi!

Beşiktaş Sompo Sigorta’nın tecrübeli isimlerinden Oğuz Savaş, yaşanan maddi kriz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

11.02.2020-13:15 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-13:08) Oğuz Savaş'dan Ekonomik Kriz Değerlendirmesi!

Beşiktaş Sompo Sigorta’nın tecrübeli isimlerinden Oğuz Savaş, yaşanan maddi kriz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Oğuz Savaş’ın o açıklamaları:

İdmana çıkmama kulübe değil bize zarar verecek, şu anda çok iyi düzen var. Kazanıyoruz ve bu tek tek oyuncular için de önemli. Herkes değer kazanıyor. Bir iki fazla maaş almak için geleceğimizi riske atmanın lüzumu olmadığını düşünüyoruz ve aramızda bunu konuşuyoruz. Bunu bir şekilde dengede tutmaya çalışıyoruz. Yönetim de ödemek için elinden geleni yapıyor.

Biz de oyuncular olarak bir arada kalarak sorunları aşıp sahada elimizden geleni yapmaya uğraşıyoruz. Maaş ile ilgili sıkıntılar var ama bunu minimum şekilde sahaya yansıtıp en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Şu an idmanlara çıkıyor ve maçları oynuyoruz. İdmana çıkıp maçlara çıkmamız maaş almadığımız gerçeğini değiştirmiyor. İnşallah bu değişir.

Sevilen oyunculardı. Onların kararına da saygı duymak zorundayız. Bu bir iş ve herkes ailesini geçindiriyor. Hak edilen bir para var. Takımdan ayrılan McKissic elinden geleni yapıyordu, hak ettiği bir şeyi istiyor. Ona ’niye gittin, niye bıraktın’ deme hakkımız yok. Kalsaydı iyi olurdu, çok iyi oynuyordu ve katkı veriyordu ama bir şekilde onların yokluğuna alışıp uyum sağlamamız gerekiyor.

McKissic gitti Galatasaray ve Avrupa maçına çıktık. Gidenlere üzülerek kaybedecek vaktimiz yok. Bir şekilde toparlanıp yolumuza devam etmemiz gerekiyor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal