Oğuz Ceylan: 'A Milli Takım'dan Telefon Geldi'

Gaziantep Futbol Kulübü’nün deneyimli oyuncusu Oğuz Ceylan, Milli takımdan bir telefon geldiğini ve milli takıma gitme gibi bir durumu olursa bundan gurur duyacağını söyledi.

12.03.2020-11:25 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-11:18) Oğuz Ceylan: 'A Milli Takım'dan Telefon Geldi'
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 26. hafta karşılaşmalarında rakip sahada yapacağı Alanyaspor karşılaşmasının hazırlık çalışmalarını devam ettirirken deneyimli oyuncu Oğuz Ceylan ekibinin son idmanı öncesi açıklamalar yaptı. Her oyuncu gibi kendisinin de milli formayı terletme hayalinin olduğunu dile getiren 29 yaşındaki Ceylan, geçtiğimiz günlerde yetkililerden milli ekip için telefon aldığını söyledi.

“Milli takım hedefim ve hayalim var”

Milli takım'da oynamayı çok istediğini ve onun için sürekli çalıştığını aktaran Oğuz Ceylan, yetkililerden milli takım için telefon geldiğini de söyleyerek, “Her futbolcu gibi benim de milli takım hedefim ve hayalim var. Bunun için mücadele ediyorum. Olursa çok iyi olur ve onurla gider görevimi yaparım. Bununla ilgili milli takımdan bir telefon da geldi zaten. Ne olur bilmiyorum ama inşallah olur ve kadroya girerim. Ben ona hazır olmaya çalışıyorum. Her futbolcu gibi benim de eksikliklerim var. Bunları gidermek için çalışıyorum. Forma şansı gelirse bunu en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Ligin ikinci yarısında iyi oynuyoruz”

Ligin 2. devresindeki karşılaşmaların genelinde iyi bir performans gösterdiklerini de aktaran Oğuz Ceylan, “Ligin ikinci yarısında Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir gibi güçlü takımlarla oynadık. Bu maçlarda çok iyi futbol oynadık. Bundan sonra da rakip ayırt etmeden aynı mücadeleyi göstermeye devam edeceğiz. O nedenle iyi oynamaya devam edersek Alanya deplasmanından da puan yada puanlarla dönebiliriz. Şuan için her şey iyi gidiyor ve umarım böyle gitmeye devam eder” diye konuştu.

“Lidere karşı alınmış bir puan kolay değil”

Geçen hafta yaptıkları Trabzonspor karşılaşmasıyla alakalı da yorumlar yapan 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu, “Trabzonspor maçının ilk yarısında şanssız bir gol yedik. Çok pozisyona da girdik ama bunları kötü bir şekilde harcadık. Sonuçta maçta bir puanda aldık ve lidere karşı alınmış bir puan kolay değil. İyi bir puan çıkardığımızı düşünüyorum. Umarım diğer haftalarda da böyle devam ederiz” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal