Oğulcan Çağlayan: Milli Takımda Oynamak İstiyorum

Çaykur Rizespor’un başarılı genç forveti Oğulcan Çağlayan, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

17.01.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-11:43) Oğulcan Çağlayan: Milli Takımda Oynamak İstiyorum

Çaykur Rizespor’un başarılı genç forveti Oğulcan Çağlayan, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Genç golcü Milli takımda oynama hedefi olduğunu dile getirdi.

Oğulcan Çağlayan’ın açıklamaları:

Takım olarak çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Galatasaray maçı da hazırlıklarımızın karşılığını almamız açısından çok önemliydi. Maçın başından sonuna iyi mücadele ettik. Taraftarımızla, yönetimimizle, teknik heyetimizle ve takım arkadaşlarımızla beraber sezonun ikinci yarısına hazır olduğumuzu gösterdik, bunun sinyallerini net şekilde verdik. Maçı kazanabilirdik de, son anlarda rakip de istediğini alabilirdi. Kupa bizim için önemli bir hedef. Sonuna kadar gitmek istiyoruz.

Hep daha çok çalışarak takımıma katkı vermek istiyorum. Sezon başında İsmail hocam bana güvendi. Odasında kendisiyle bir görüşmemiz oldu. Bendeki eksikleri söyledi, haklıydı da. Ben de bu eksiklerin üzerine gittim. En büyük eksiğim istikrardı. Bunu da aştığımı düşünüyorum.
Sezonun ikinci yarısı benim için çok önemli. Göstereceğim performansla EURO 2020 kadrosuna içerisine girmek en büyük hedefim. Hocam da beni bu konuda motive ediyor. Geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş hocamız da İsmail hocamızla konuşmuş ve beni takip ettiğini söylemiş. Bu benim için büyük bir gurur. Zaten çok iyi bir milli takım var. Ben de geniş havuzda da olsa bu ortamın içerisinde yer bulmak istiyorum.

Ben futbolcuyum. Görevim saha içerisinde işimi yapmak. Bunun için para kazanıyorum. Transfer veya sözleşme konuları saha dışı mevzular. Bununla menajerim ilgileniyor. Ben Rizespor'da mutluyum. Huzurlu bir kulüpte çalışıyorum. Sportif direktörümüz Yılmaz Bal'la menajerim, görüşür ve karar verilir. Elbette olmazsa, herkesin bir alıcısı vardır. Ancak ben şu anda tamamen takımımın performansına odaklıyım.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal