Off-road Pilotları Bu Sefer Arabasız Yarıştı!

Düzce'deki Darıyeri Yörükler Yaylası'nda buluşan off-road tutkunları, çamur parkurda araçsız mücadele etti.

16.09.2019-09:55 - (Son Güncelleme: 16.09.2019-09:52)

Düzce'deki Darıyeri Yörükler Yaylası'nda bir araya gelen off-road tutkunları, çamur parkurda araçsız yarıştı.

Düzce Safari Off-Road Kulübünün (DÜSOF) ev sahipliğinde Kaynaşlı ilçesindeki yaylada buluşan off-road pilotları, kampın ardından araçlarını sokmadan ormanlık alandaki zorlu çamur parkurunda mücadele etti.

Start verilmesinin ardından çamura giren off-road tutkunları, zamana karşı ve birbirleriyle yarıştı. Çocukların da katıldığı yarış, renkli görüntülere sahne oldu.

Didem Belder, yarış sonrasında açıklamalarda bulundu

Belder, yaylayı çok beğendiklerini dile getirerek, "İki gündür burada ailelerimizle kamp yapıyoruz. Off-road etkinliği kapsamında bir araya geldik. Hepimiz off-roadçıyız. Doğayı ve çamurlanmayı seviyoruz. Parkura araçlarımızla değil, kendimiz girdik. Çamurlanmaktan geri durmadık." ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR DA BİZİMLE YARIŞTI

"Çok eğlenceliydi. Eğlence hala devam ediyor. Buraya herkes ailesiyle geliyor, bu yaylada kocaman bir aile oluyoruz. Bugün çocuklarımız da bizimle yarışa katıldı. Onlar da çok eğlendi. Seçil Kurço da farklı bir etkinlik yaptıklarını anlatarak, "Çamura bulanmayı çok seviyoruz. Buraya geldik, araçlarımızla değil eşyalarımızla yarıştık. Güzelce çamurlandık, eğlencemizi yaptık. Enerjimizi de attık." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal