Obradovic'in Fenerbahçe Beko'daki Durumu Belirsiz!

İspanyol basını, Fenerbahçe Beko'nun dünyaca tanınan başantrenörü Zeljko Obradovic'in coronavirüs sebebiyle mali açıdan kötü zamanlar geçiren ve kulüp bütçesini düşürmeyi amaçlayan takımındaki geleceğini 'Belirsiz' olarak açıkladı.

15.04.2020-13:40 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-13:38) Obradovic'in Fenerbahçe Beko'daki Durumu Belirsiz!

İspanyol basını, Fenerbahçe Beko'nun ünlü başantrenörü Zeljko Obradovic'in yeni tip coronavirüs (Covid-19) sebebiyle mali açıdan olumsuz zamanlar yaşayan ve kulüp bütçesini azaltmayı planlayan takımındaki durumunu 'Belirsiz' olarak açıkladı.

İspanya'nın en tanınmış gazetelerinden Marca'nın yaptığı habere göre, Fenerbahçe Beko yönetimi coronavirüsden dolayı mali açıdan zor zamanlar yaşıyor ve takım bütçesinin yarı yarıya indirilmesi konuşuluyor.

Fenerbahçe Beko'ya aldırdığı EuroLeague zaferi haricinde sarı- lacivertli kulübü turnuvanın en önemli takımı yapan Obradovic'in bütçe kesintisinden rahatsız olduğu ve yeni kontrata sıcak bakmadığı belirtildi. Fenerbahçe idaresi Sırp antrenöre son olarak 1.6 milyon Euroluk yeni bir öneride bulundu. Bu teklifin Obradovic'in aldığı maaştan çok daha az olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe Beko'nun şu sıralar 30 milyon euro olan kulüp bütçesinin yeni sezon yarı yarıya indirilerek 15 milyon euro seviyesine getirileceği öne sürüldü. Bu karara sıcak bakmayan Obradovic ile iplerin kopma noktasına geldiği ve yolların ayrılacağı iddia edildi. Fenerbahçe Beko, Obradovic ile anlaşma yapamazsa Sarunas Jasikevicius ile iletişime geçilecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal