Obradovic'den Flaş Açıklama! Oynamayacak...

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, kritik Kızılyıldız galibiyeti sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

05.03.2020-08:47 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-08:43) Obradovic'den Flaş Açıklama! Oynamayacak...

Karşılaşmayı değerlendiren Zeljko Obradovic, şu ifadelere yer verdi;

Sıralamaya bakarsak Euroleague'de birçok takım son maça kadar savaşacak gibi görünüyor. Bizim hedefimiz de bu, playofflar. Belgrad'da bizi yenen bir takıma karşı, farklı bir kadroyla oynadık. Teknik ekibi de farklıydı.

Koç Sakota burada olamadığı için çok üzgünüm, acil şifalar diliyorum. İlk yarıyı oynama şeklimizle, ikinci yarıyı oynama şeklimiz çok ilginçti. İlk 20 dakika daha iyiydik. İkinci yarıda çok yavaştık. Bu yüzden sadece 25 sayı üretebildik.

Her zaman konuşuyoruz. Ribauntlar en kötü yanımız ve takımı hazırlamaya çalışıyoruz. Bu basketbol ve bu maçı bir hücum ribaundu sayesinde kazandık. Onun dışındaki her şeyle birlikte Kızılyıldız'ın da kazanma şansı vardı. Onları da tebrik ediyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı.

Geçen hafta çarşamba, cuma ve pazar oynadık. Aynı şekilde bu hafta da çarşamba, cuma, pazar oynayacağız. Oyuncularımız için kolay olmadığını biliyorum. Yarın sabah 07.00'de buradan Moskova'ya hareket edeceğiz. Uyuyabilirlerse, mümkünse böyle bir maçtan sonra, uyumak için sadece birkaç saatleri var. Cuma da Khimki'ye karşı önemli bir maç oynayacağız. Döner dönmez pazar günü Beşiktaş maçı var. Çok zor bir takvimimiz var. Tüm oyuncuların katkıda bulunması gerekiyor. Sonuna kadar da savaşmaya devam

etmemiz gerekiyor. Taraftarlara da buraya kadar gelip destek verdikleri için teşekkür ediyorum.
Kostas Sloukas, Khimki maçında oynayamayacak kesinlikle. James Nunnally, bizimle birlikte Moskova'ya gelecek. Durumuna perşembe günü bakacağız.






DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal