Obradovic Euroleague Şampiyonluğu İçin İddialı Konuştu!

Fenerbahçe Beko’nun başında 6. kez Final-Four’a kalmak için taktiklerini konuşturacak efsane antrenör Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

03.10.2019-13:23 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-13:20)

Fenerbahçe Beko’nun başında 6. kez Final-Four’a kalmak için taktiklerini konuşturacak efsane antrenör Zeljko Obradovic bugün deplasmanda oynayacakları Real Madrid öncesi takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

"HAYALİM TAM TAKIMLA İDMAN YAPMAK"

“Hazırlık dönemi çok kötü geçti. Dünya Kupası’nda bir çok oyuncumuz vardı ve hepsine birer hafta için verdim. Ahmet, Melih, Datome, Sloukas takıma İtalya kampında katıldılar ve bir idman bile yapmadan maça çıktılar. De Colo daha geç katıldı. Hiç tam takım olarak antrenman yapma fırsatımız olmadı. Şu an en büyük arzum tam takım olarak bir antrenman yapabilmek. Sezon başlıyor ve biz hazır olmalı, işimizi yapmalıyız. Bunlar oyunun bir parçası. Ne durumda olduğumuzu iyi anlamalı ve ona göre hareket etmeliyiz.”

"ÇOK MAÇ, AZ İDMAN"

“Euroleague’de takım sayısı, doğal olarak da maç sayısı arttı. Bu da demek oluyor ki, daha çok maç, daha çok seyahat, daha az antrenman. Tabii ki zor bir Euroleague sezonu bizi bekliyor. Çok iyi takımlar var. Bir çoğu kadrosunu güçlendirdi. Coach değişiklikleri yaptılar. Her zamanki gibi bütün takımlara saygı duyuyoruz.”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal