'Obradovic 2 Sözleşme Uzatma Teklifini Kabul Etmedi'

Basketbol yorumcusu Murat Murathanoğlu, Zeljko Obradovic'in bu sezon Fenerbahçe'nin sunmuş olduğu 2 sözleşme uzatma teklifini kabul etmediğini ifade etti.

28.02.2020-16:43 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-16:40) 'Obradovic 2 Sözleşme Uzatma Teklifini Kabul Etmedi'

Basketbol yorumcusu Murat Murathanoğlu, Zeljko Obradovic'in bu sezon Fenerbahçe'nin sunmuş olduğu 2 sözleşme uzatma teklifini kabul etmediğini ifade etti.

Sezonun geride kalan bölümünde beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe Beko, son olarak sahasında Galatasaray Doğa Sigorta'ya yenildi ve 9 yıllık seri sona buldu.

Murat Murathanoğlu, Fenerbahçe'nin durumunu TRT Spor'a değerlendirdi ve Obradovic'in bu sezon 2 kez sunduğu yeni mukavele teklifini reddettiğini belirtti.

Murathamoğlu, "Bu sezon vurup geçen bir Fenerbahçe seyredemedik, nedir sıkıntı, niye bu kadar mutsuz bilmiyorum ama Obradovic'in kafa olarak bu sene, konuya hakim olduğunu, takıma hakim olduğunu düşünmüyorum. Hala arayış içinde. Belki 2-3 pozisyonda, geçmişte alışmadığı, sisteminde olmayan oyuncu transfer etti ama o transferleri de kendisi yaptı.
Belki kontrat uzatılmadı sezon başında diye ki ondan sonra 2 kez teklif etmiş Fenerbahçe, kontratı masaya koymuş, kendisi imzalamamış. Obradovic de geçmişteki gibi tam olayın içinde ve hakim değil." Değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarın Obradovic'e desteğinin çok önemli olduğunu da aktaran yorumcu, "Galatasaray mağlubiyeti nasıl bir etki yaratacak bilmiyorum ama bu sene Fenerbahçe'de dört dörtlük olan tek şey taraftar. Taraftar Obradovic'ten vazgeçmiyor, onun sıkıntısı ne, bilmiyoruz. Onun sıkıntısını çözmeden, Fenerbahçe'nin saha içi ve dışı problemlerini çözmek mümkün değil" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal