Obi Mikel Ve Emre Belözoğlu'ndan Küfür İddiaları Hakkında Açıklamalar

Obi Mikel ve Emre Belözoğlu, Trabzonspor – Fenerbahçe mücadelesinde yaşanan gerginlik hakkında açıklamalarında bulundu.

03.02.2020-13:58 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-13:53) Obi Mikel Ve Emre Belözoğlu'ndan Küfür İddiaları Hakkında Açıklamalar

Süper Lig’in 20. Haftasında Trabzonspor’un sahasında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın bitiş düdüğü ile iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşanmıştı.

Obi Mikel ve Emre Belözoğlu, TrabzonsporFenerbahçe mücadelesinde yaşanan gerginlik hakkında açıklamalarında bulundu.

Fotomaç Gazetesi'nde paylaşılan habere göre, sarı lacivertli kaptanı Emre’nin Mikel'e yaptığı hakaretler karşılaşma sonrasında ortaya çıktı.

John Obi Mikel, yapmış olduğu açıklamada Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun şahsına ve ailesine küfürler ettiğini söylerken, "Emre bana ve aileme küfür etti. Bunu kabullenmem mümkün değil." Dediği ifade edildi.
Emre Belözoğlu'nun Mikel'e söylemiş olduğu küfürlerin ardından sakinleştirilemeyen Nijeryalı oyuncunun soyunma odasında sinirlerine hakim olamadığı ve bu konuda yetkililerin yaptırımda bulunması gerektiğini istediği öğrenildi. Ayrıca Mikel'in, Trabzonspor yönetiminden yardım talebinde bulunacağı ifade edildi.
Emre Belözoğlu karşılaşma sonunda Trabzonspor oyuncular ile gerginlik yaşadığı iddialarına da açıklık getirdi. Emre Belözoğlu, Hürriyet Gazetesi'nden Süleyman Arat'a karşılaşma sonu Obi Mikel ile yaşananları şöyle aktardı;

"Bazı takım arkadaşlarım karşılaşma bitince sahada kaldılar. Onlara doğru koşan Trabzonsporlu bazı futbolcular olduğunu görünce yanlarına gittim. Bir kaptan, bir ağabey olarak orada yapmam gerekeni yaptım. Aralarına girip gerilim olmasını önledim, tarafları ayırıp soyunma odasına gitmelerini sağladım. Ben hiçbir rakip futboluyla herhangi bir olumsuz diyalog yaşamadım." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal