Obi Mikel: 'Başkan Paylaşımı Sil Dedi!'

Trabzonspor ile mukavelesini anlaşarak fesheden John Obi Mikel, The Athletic'e özel bir yaptı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

20.03.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-09:49) Obi Mikel: 'Başkan Paylaşımı Sil Dedi!'
Trabzonspor ile mukavelesini anlaşarak fesheden John Obi Mikel, The Athletic'e özel bir yaptı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte John Obi Mikel, The Athletic'e verdiği röportaj şu şekilde:

"BAŞKAN PAYLAŞIMI SİL DEDİ"

"Her şey için gerçekten üzgündüler. Başkanla bire bir görüşmem söylendi. Benden paylaşımı silmemi istedi. Ona, bunu yapmayacağımı söyledim. Bu benim fikrim ve böyle düşünüyorum. Özgür bir dünyada yaşıyoruz, konuşma özgürlüğüm var ve fikrimi söyleyebilirim"

"ÖNEMLİ OLAN İNSAN SAĞLIĞI"

"Ben de şampiyon olmak istiyordum ama bu noktada önemli olan insan sağlığı. İnsanların hayatı söz konusu. Koronavirüsünün üstesinden gelmek için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Futbol oynayarak küresel duruma destek verdiğimizi düşünmüyorum. Futbol oynamanın doğru olduğunu düşünmüyorum"

"TRABZONSPOR BENİ DÜŞÜNMEDİ"

"UEFA futbolu erteledi. Türkiye'de neden hala oynanıyor? Hiç doğru değil. Trabzonspor, beni düşünmedi ve umursamadı"

"ÇOCUKLARIMA YALAN SÖYLEDİM"

Trabzonspor'dan haftalık 35 bin pound maaştan vazgeçen Obi Mikel, ayrılık kararı sonrası Chelsea'nin Surrey'deki eğitim sahasının yakınında bulunan evine gittiğini, burada eşi ve iki kızıyla bir araya geldiğini söyledi.: "Kulübe çocuklarımı görmem gerektiğini anlattım. Beni her sabah aradılar, telefonda ağladılar, arkadaşlarının neden oyun günü için gelmediğini, neden sokakta kimseye dokunamadıklarını merak ediyorlardı. Her sabah çocuklarıma yalan söyledim, panik yapmamaları için koronavirüs hakkında hikayeler uydurdum."

"AİLENİZLE EVDE OLMAK..."

"Eve dönersem rahatlarlardı, bunu biliyordum. Çünkü babalarının evde olduğunu göreceklerdir. Kulübe 'Sözleşmemden vazgeçmeye hazırım. Ailemle birlikte olmak, dünyanın doğru şeyi. Herkesin evde kalması gerekiyor, ne gerekirse yaparım' dedim. Bu hareketim sonrasında ekonomik olarak darbe aldım ama ailem için her kuruşa değer. Çocuklarımı mutlu ve iyiler. Birlikte yaşayacağımızı bilmek; bu virüsü yenebilmemizin tek yolu. Ailenizle evde olmak, ailenize, komşunuza bakmak..."

"ONLARI YALNIZ BIRAKAMAZDIM"

Londra'ya döndüğümde inanılmazdı. Kız arkadaşım bütün hafta İngiltere sınırlarının kapanması ve ülkemize geri dönememe ihtimalim yüzünden paniğe kapılmıştı. Bunun aylarca sürdüğünü düşünün. Aileme yardım etmek için çocuklarımı göremeyecektim! Tanrı onlara bir şey olmasına izin vermedi ama ben orada değildim. Bu fedakarlığı yapamazdım, onları yalnız bırakamazdım.

"TÜRKİYE'DE TEST EDİLMEDİM"

Sarılmadan önce eve gelip duş almak, kıyafetlerimi ve her şeyi değiştirmek zorunda kaldım. Türkiye'de test edilmedim ya da farklı bir kontrolden geçmedim.. Onlara dokunmadan önce doğru şeyleri yaptığımdan emin olmalıydım.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal