O Kadar Çok Şikayet Geldi ki, RTÜK 'Derin Futbol'a İnceleme Başlattı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Beyaz TV'de yayımlanan Derin Futbol programına vatandaştan gelen tepkiler üzerine harekete geçti. Çok sayıda vatandaşın telefonla aradığı ve sosyal medyadan tepki gösterdiği programa ilişkin RTÜK inceleme başlattı.

01.11.2016-23:45 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) O Kadar Çok Şikayet Geldi ki, RTÜK 'Derin Futbol'a İnceleme Başlattı

RTÜK Üyesi Süleyman Demirkan, “Programla ilgili kamuoyundan çok tepki geldi. Kurul olarak biz de bu konularda hassasız. Kurul toplantılarında gündeme getirip, kanalları uyarıyoruz. Toplantı seminerlerde karşılaştıkça uyarıyoruz. Aklı başında spor yazarları da köşelerinde dile getirerek uyarıyorlar. Düzeyi düşüren bu tür yayınlar konusunda gereken neyse yapıyoruz, yapacağız. Bu programı da öncelikle İzleme ve Değerlendirme Dairesindeki arkadaşlar değerlendirecekler. İhlal varsa gereği yapılacak. Biz üyeler de ayrıca takip ediyoruz" dedi.

Programda şikayete sebep olan ilginç diyaloglar

Ertem Şener'in sunduğu, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumcu olarak katıldığı programda, gece saatlerinde konuklara et servisi yapıldı, dikkat çeken diyaloglar yaşandı.

Abdülkerim Durmaz'ın "Biz bunu reklam arasında yiyelim" demesi üzerine Rasim Ozan Kütahyalı "Yok canlı yayında yiyeceğiz, abi herkes gelsin. Beyaz TV'de et servisi" diye yanıt verdi. Kütahyalı daha sonra ise "Parası olmayan direkt gitsin bir yarım ekmek döner, biz öyle yapardık öğrenciyken" diye konuştu.

Kaynak: Yenişafak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal