Nuri Şahin ve Mario Götze'nin Menajeri Reza Fazeli: Galatasaray 5 Yıldır Paramı Ödemiyor

Werder Bremen’le sezon bitince yollarını ayıracak olan Nuri Şahin ve son zamanlarda adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Mario Götze’nin menajeri Reza Fazeli iki yıldızın transferi hakkında Haber365’e önemli açıklamalarda bulundu.

29.06.2020-13:31 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-14:25) Nuri Şahin ve Mario Götze'nin Menajeri Reza Fazeli: Galatasaray 5 Yıldır Paramı Ödemiyor

Werder Bremen’le sezon sonunda yollarını ayıracak olan Nuri Şahin ve şu sıralar adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Mario Götze’nin menajeri Reza Fazeli iki yıldızın transferi hakkında Haber365’e önemli açıklamalarda bulundu.

"NURİ ŞAHİN MUTLAKA BİR TERCİH YAPACAKTIR"

Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarının başında yer alan ve İrfan Can Kahveci’nin sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Başakşehir, yıldız futbolcu Nuri Şahin için girişimlere başladı. CV’sinde B.Dortmund, Real Madrid, Liverpool yazan 31 yaşındaki orta sahanın bedavaya ‘Boz Baykuşlara’ imza atacağı öğrenilirken, ortaya atılan iddialarla ilgili Reza Fazeli’nin ‘Evet bazı teklifler alıyoruz ama şu anda resmi bir şey yok, Nuri mutlaka bir tercih yapacaktır Başakşehir de bu tercihler arasında yer alıyor’ açıklamaları dikkat çekti.

GALATASARAY 5 YILDIR PARAMI ÖDEMİYOR

Younes Belhanda’yı takımdan göndermeye hazırlanan Galatasaray ve Max Kruse’yle bağlarını koparan Fenerbahçe’nin Mario Götze söylentilerine açıklık getiren Fazeli, Galatasaray ihtimalini ortadan kaldırırken, İranlı Menajerin ‘Galatasaray’dan alacaklarım var 5 yıldan beri ödemiyorlar Götze’nin Süper Lig’i seçmesi neredeyse imkansız’ ifadeleri tranfer defterini açmadan kapattı.

Reza Fazeli’nin geçmişte Hamit Altıntop’u Galatasaray’a getirdiği biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal