Nuri Şahin Bremen’de İlk Maçına Çıktı!

Yaz transfer döneminin son gününde Borussia Dortmund’dan ayrılarak Werder Bremen’in yolunu tutan Nuri Şahin, yeni takımıyla ilk karşılaşmasına çıktı.

05.09.2018-10:48 - (Son Güncelleme: 05.09.2018-10:46) Nuri Şahin Bremen’de İlk Maçına Çıktı!
Transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala Borussia Dortmund’dan ayrılarak bir başka Bundesliga ekibi Werder Bremen’e transfer olan Nuri Şahin, yeni takımının formasını dün Hollanda Eredivisie ekibi FC Emmen ile yapılan hazırlık karşılaşmasında sırtına geçirdi.

Leer Hoheellern Stadı’nda oynanan hazırlık müsabakasında Werder Bremen, rakibine 2-1 mağlup oldu. Werder Bremen’in tek golü 40. dakikada Klaassen’den gelirken, FC Emmen’e galibiyeti getiren goller 29’da Bannink ve 50’de Niemejer’den geldi.

NURİ ŞAHİN’E BÜYÜK İLGİ

Mücadeleye ilk 11’de başlayıp 90 dakika forma giyen ve istekli görüntüsüyle beğeni toplayan Nuri Şahin karşılaşma boyunca gösterdiği performansla tribünlerden alkış aldı. Tecrübeli futbolcuya olan yoğun ilgi karşılaşmanın bitiminde de devam etti.

Soyunma odalarından takım otobüsüne giden yolda takımını bekleyen Bremen taraftarları, yeni transferleri Nuri Şahin’den imza almak ve kendisiyle fotoğraf çektirebilmek adına büyük çaba gösterdi. Öte yandan, mücadeleyi takip eden gazeteciler de, takım otobüsünün yakınında Nuri Şahin’in etrafını sararak deneyimli oyuncu ile röportaj yaptılar.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal