Nuno Espirito'dan VAR Tepkisi: 'Ofsayt Çizgisi Yok'

Wolverhampton Teknik Adamı Nuno Espirito Santo, Leicester City karşılaşmasında iptal edilen gollerinin sonrasında VAR'a karşı sitem etti.

15.02.2020-12:54 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-12:47) Nuno Espirito'dan VAR Tepkisi: 'Ofsayt Çizgisi Yok'
Premier Lig'in 26. hafta mücadelelerinde Wolverhampton, evinde konuk ettiği Leicester City ile 0-0'lık skorla berabere kaldı.

Maçın 44. dakikasında Willy Boly, ev sahibini 1-0 üste geçiren golü attı. Fakat VAR incelemesinin sonrasında ofsayt nedeniyle gol geçerlilik kazanmadı ve bu karar büyük tartışma konusu oldu.

Karşılaşmanın ardından konuşan Wolverhampton'ın teknik adamı Nuno Espirito Santo, iptal edilen gol ile alakalı eleştiri yaptı ve VAR konusunda bir şeylerin değişmesinin gerektiğini dile getirdi:

"Hakemlik konusunda uzman değilim, burada hakemlerin kararlarını yargılamıyoruz. Ben genel olarak bu duruma ve içine dahil olan her şeye karşı öfkeliyim. Futbolcular anlamıyor. Onların görebileceği bir ofsayt çizgisi yok. Elinizde olan şey sizden alındığında mutlu olmuyorsunuz; fakat kural kuraldır."

"Böyle bir ortamda futbolcuların konsantrasyon seviyelerini korumaları çok zor; üstelik VAR görüntülerine baktığı zaman çok daha zorlanıyorlar."

"Bu işten anlayanlara, ağız tadıyla gol sevinci yaşamamıza izin verecek ortamı sağlamaları için bir şeyler yapmalarına izin verin. Bir şeyler yapılmak zorunda."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal