Nowitzki'nin Forma Ve Heykel Töreni, Ertelendi!

Dallas Mavericks, gelecek sezon yapılacak bir törenle, efsanevi yıldız Dirk Nowitzki'nin numarasını emekli etmeyi ve bir heykelini yaptırmayı planlamış olsa da, bu durumda böyle bir şey olamayacağı için planlarını ertelediklerini açıkladı.

08.04.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-11:46) Nowitzki'nin Forma Ve Heykel Töreni, Ertelendi!
Dallas Mavericks, gelecek sezon yapılacak bir törenle, efsanevi yıldız Dirk Nowitzki'nin numarasını emekli etmeyi ve bir heykelini yaptırmayı planlamış olsa da, şu an yaşanan coronavirüs krizi sebebiyle bu planların başka bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

SB Nation ekibinin blogu Mavs Moneyball'da, Doyle Reader ertlenme haberini şöyle duyurdu:

"Mavericks, gelecek sezonun başında Dirk Nowitzki'nin formasını emekliye ayıracaktı. Takımın ikinci maçında gerçekleşecek törende, umut edilen şey, American Airlines Center'ın dışında duracak şekilde, Nowitzki'nin heykelinin bir modelinin gösterilmesiydi. Şimdilik, bu gerçekleşmeyebilir.

Mavericks'in sahibi Mark Cuban, son dönemde yapılan bir röportajda 'Biliyorsunuz, bu durum tabii ki yavaşladı' demişti. 'Umut edilen, önümüzdeki sezonun ikinci maçında formasını emekliye ayırdığımızda, göstermeye hazır bir modele sahip olmaktı. Her şeyin nasıl ilerlediğine bakmak zorundayız.' diye ekledi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal