Novak Djokovic Yarı Finalde Veda Etti!

Teniste tek erkekler kategorisinde dünya 1 numarası Novak Djokovic, Katar Açık Tenis Turnuvası'nın yarı final mücadelesinde İspanyol Roberto Bautista Agut'a 2-1 mağlup oldu.

05.01.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-12:32) Novak Djokovic Yarı Finalde Veda Etti!

Dünyaca ünlü Sırp raket Novak Djokovic, Katar Açık Tenis Turnuvası yarı final müsabakasında karşılaştığı İspanyol rakibi Roberto Bautista Agut'a 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleşen organizasyonun tek erkekler yarı finalinde dünya 24 numarası İspanyol Agut’la karşılaşan Sırp tenisçi, ilk setten 6-3 galip ayrıldı ve 1-0 öne geçti. Ancak skor avantajını iyi kullanamayan Djokovic, sonraki setleri 7-6 ve 6-4’lük skorlarla kaybederek, rakibine 2-1 mağlup oldu ve final şansını kaybetti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan İspanyol tenisçi Agut, "Bu karşılaşmayı hayatım boyunca unutmayacağım. Mücadelede inanılmaz bir atmosfer vardı. Tenisi bu seviyede oynamak için her gün çalıştım. Bu düzeyde kalmak çok zor ve zaten bunu başarırsan Novak gibi 1 numara oluyorsun. Şu an, benden mutlusu yok." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal