N'Koudou ve Rıdvan Yılmaz’dan, PAOK Açıklaması

Beşiktaşlı oyuncular Georges-Kevin N'Koudou ve Rıdvan Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Yunanistan'ın PAOK kulübüyle eşleşmeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

12.08.2020-08:42 - (Son Güncelleme: 12.08.2020-08:40) N'Koudou ve Rıdvan Yılmaz’dan, PAOK Açıklaması

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden siyah-beyazlı kulüpte Georges-Kevin N'Koudou, idmandan önce kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

Kamerun asıllı Fransız futbolcu, kuradan çıkan PAOK eşleşmesiyle alakalı, "Şampiyonlar Ligi elemesi oynamak bile başlı başına güzel bir şey ama Şampiyonlar Ligi gruplarında oynamak istiyorsak öncelikle elemeyi geçmemiz gerek. Kolay olmayacak ama taraftarın olmaması şansı yüzde 50-50'ye getiriyor. Kolay olmayacak ama maçı kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

BİZİM İÇİN GÜZEL MAÇ OLACAK

Beşiktaş'ın genç yıldızlarından olan Rıdvan Yılmaz ise "Şampiyonlar Ligi kadrosunda hiçbir zaman olmadım. Top toplayıcıyken Şampiyonlar Ligi müziğini duymuştum. İnşallah sahanın içerisinde o müziği duymak istiyorum. PAOK, Yunanistan'ın köklü bir kulübü, bizim için güzel bir maç olacak. Bu maçı kazanıp önümüze bakmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal