Nihat Özdemir’den Ümraniyespor’a: 'Ne Olur Liglere Zarar Vermeyin'

TFF Başkanı Nihat Özdemir 14 koronavirüs pozitif vaka çıkan Ümraniyespor ile alakalı açıklamalarda bulundu.

16.09.2020-08:52 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-10:15) Nihat Özdemir’den Ümraniyespor’a: 'Ne Olur Liglere Zarar Vermeyin'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gündem olacak açıklamalar yaptı. Ekoturk TV'ye verdiği demeçte, Sergen Yalçın'ın coronavirüse yakalanması sebebiyle Beşiktaş'tan Trabzonspor müsabakanın ertelenmesine dönük bir istek gelmediğini aktaran Özdemir enteresan bir örnek verdi: “Ümraniye'de önemli sıkıntılar oldu. Kendilerine söyledik, ‘Liglerin başlaması çok önemlidir.' Ümraniyespor Başkanı beni aradı. Kendisine ‘Ne olur, ilk haftadır. Liglere zarar vermeyelim. Yoksa bazı kararlar almak zorunda kalacağız. Bu kararlar canınızı sıkabilir' dedim. Ümraniye Başkanı'na teşekkür ederim. Takımını hazırladı. Sahaya çıktı, galip geldi. Sağlık Kurulu'nun bir kararı var. 14 oyuncuyu bir araya getireceksiniz, sahaya çıkacaksınız. Çünkü takvim çok sıkışık. Liglerin durdurulması gibi bir kararı aklımıza getirmek istemiyoruz. Biz özerkiz ancak devletin vereceği kararın da önüne geçemeyiz.”

8 EYLÜL’DE DUYURMUŞTU

1. Lig kulübü Ümraniyespor, 8 Eylül'de takımdan 14 isimde coronavirüs tespit edildiğini açıklamıştı. Paylaşılan açıklamada, “Teknik ekibimizden iki, futbolcularımızdan yedi ve çalışanlarımızdan beş kişi olmak üzere kulübümüzde 14 kişinin Covid-19 test sonucu pozitif tespit edilmiştir” cümleleri yer almıştı.

'SEMİH BEY NEREDE?'

Fenerbahçe ile gerçekleşen polemikler hakkında da konuşan TFF Başkanı, “Semih Bey'in (Özsoy) konuşması beni yaraladı. Ayrılmasında kesinlikle payım olmadı. Kendi etti, kendi buldu. Bugün nerede Semih Bey; yok. Ben buradayım” değerlendirmesi yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal