Nihat Özdemir’den Duyurdu! 'Maalesef Hasret Sürecek'

11 Eylül'de ilk düdük çalacak Süper Lig öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, karşılaşmaların seyircisiz olarak oynanacağını ifade etti.

12.08.2020-10:30 - (Son Güncelleme: 12.08.2020-11:13) Nihat Özdemir’den Duyurdu! 'Maalesef Hasret Sürecek'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gelecek sezonun oynanacağı eylül ayında karşılaşmalara seyirci alınmayacağını belirtti. Milliyet Gazetesi'nden Atilla Gökçe'ye açıklamalarda bulundu Özdemir, Başakşehir'in Kopenhag'la gerçekleştirdiği UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında geçtikleri sağlık kontrollerinin çok yorucu olduğunu aktardı.

'SEYİRCİSİZ MAÇ ANLAMINI KAYBEDİYOR'

Seyircisiz müsabakanın anlamını yitirdiğini vurgulayan TFF Başkanı, 'Başakşehir'in Kopenhag'daki UEFA maçına Sayın Bakan Kasapoğlu ve Başkan Vekilimiz Mehmet Baykan'la gittik. Pandeminin yarattığı ortamda çok sıkıcı ve yorucu kontrollerden geçtik. O maçta da gördüm ki seyircisiz maç anlamını kaybediyor' ifadelerini kullandı.

'ÇOK SIKILDIM, MAALESEF HASRETİMİZ SÜRECEK'

Seyircili karşılaşmaya daha hazır olmadıklarını ve bu sebeple tribünlerde taraftar özleminin devam edeceğini belirten Nihat Özdemir, 'Devletle, Sağlık Bakanlığımızla konuşuyoruz. Bilgi verip karar ve önerilerini iletiyorlar. Bir gözümüz de Almanya'da. Onların da eylülde başlayacak ligleri için seyirci kabul etmeye hazır olduğunu görüyorduk. Ama son anda Almanya'da maçların seyircisiz başlayacağı açıklandı. Bu karar, bizi de olumsuz yönde etkiledi. Çok sıkıldım. Açıkçası biz de seyircili maça henüz hazır değiliz. Maalesef hasret sürecek' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal