Nihat Özdemir'den Flaş Şike Açıklaması! Fenerbahçelileri Kızdırdı

2010- 2011 sezonuyla alakalı açıklamalar yapan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Bu ülkede 9 yıldır şike yapılmıyor" ifadelerini kullandı.

05.06.2020-09:29 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-13:32) Nihat Özdemir'den Flaş Şike Açıklaması! Fenerbahçelileri Kızdırdı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Instagram canlı yayınına konuk oldu ve açıklamalarda bulundu.

Özdemir'in "şike" açıklamaları Fenerbahçe taraftarlarının kızmasına sebep oldu.

'9 YILDIR ŞİKE YAPILMIYOR'

Özdemir, Fenerbahçe'nin hukuki savaşını sürdürdüğü sezon için, "Birçok ülkede böyle olaylar oldu, İtalya, İngiltere, Fransa'da oldu, Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık, o sezon 2010-11 sezonudur. 2010-11 sezonunu yaşadık, 9 sezon geride kaldı. 9 senedir herhangi bir şekilde şike olayına rastlamadık. Amatör liglerde de şikayetler geliyor, Etik Kurulumuz inceliyor. Bunlarla ilgili herhangi bir şey yakalayamadık ama yakaladığımız zaman meselenin üzerine gideriz." şeklinde konuştu.

'FENERBAHÇE CEKETİNİ DIŞARI ASTIM'

Başkanlık makamında tarafsız olduğunu da aktaran Özdemir, "17 yıl Fenerbahçe yönetim kurulunda çalıştım, 10 yılın fazlasında başkanvekilliği yaptım. Görüyorum ki en fazla tepki aldığım grup, aldığım kararlardan en çok şikayet edenler Fenerbahçe taraftarları. Bunu gördükçe de 'Ya Nihat, sen doğru karar alıyorsun, Fenerbhaçe ceketini dışarı asarak buraya oturdun' diyorum. Karar alırken son derece objektif olmaya ve paylaşımcılığı sağlamak için mücadele ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bu cümlelerden dolayı Twitter'da organize olan sarı- lacivertli taraftarlar, "NihatÖzdemirİhraçEdilsin" başlıklı bir etiket başlatarak, Özdemir'in takım üyeliğinin iptal olmasını talep etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal