Nihat Özdemir TFF Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Nihat Özdemir, 1 Haziran tarihinde yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

23.05.2019-13:23 - (Son Güncelleme: 23.05.2019-13:19)

Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. TFF'de başkan vekili olan Özdemir, düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: 'Türk futbolunu daha da ileriye taşımak için 1 Haziran'da yapılacak seçime adaylığımı koydum. Ben futbolun Nihat abisi olarak güçlü tesisleşme, sorunsuz mali yapı, istikrarlı başarı, hoşgörülü futbol iklimi için 4 yıl Türk futbolunu yönetmeye talibim.'

Türk futboluna, hizmet vermek istediğini dile getiren Nihat Özdemir, 'Futbol her toplum için bir milli değerdir. Ve bu değeri korumamız gerektiğine inanıyorum. Bunun için de öncelikle barış, hoşgörü, huzur ortamının hiçbir şekilde bozulmaması şarttır.

Bunun için öncelikle Türk futbol ailesini sağduyuya çağırıyorum. Yeni dönemle birlikte yeni bir milli ruh oluşturalım. Hedefimiz Türk futbolunu daha da yukarılara çıkarmak ve istikrarlı bir şekilde dünya sıralamasında ilk 10 arasında yer almasını sağlamak olacaktır. İnşallah yeni federasyonumuzla birlikte çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal