Nihat Özdemir Tescil ve Play-Off İddialarına Açıklık Getirdi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, coronavirüs sürecinin uzaması durumunda Süper Lig’in mevcut haliyle tescil edilmesi veya ilerleyen zamanda play-off oynatılması iddiaları hakkında konuştu.

25.03.2020-09:31 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-09:29) Nihat Özdemir Tescil ve Play-Off İddialarına Açıklık Getirdi!

Coronavirüs sebebiyle Süper Lig'in nasıl devam edeceği merak konusuydu. TFF Başkanı Nihat Özdemir, coronavirüs salgını sürecinin uzun sürmesi durumunda Süper Lig’in şu anki haliyle tescil edilmesi veya gelecek dönemde play-off yapılması iddialarına açıklama yaptı.

Başkan Özdemir, “Şu an konuşulan iddialar asla doğru değil. Bu konular gündemimizde dahi yok. Bizim için sağlık her şeyden önce gelir. Biz fotoğrafa bu açıdan bakıyoruz." dedi.

'GÜNDEMİMİZDE YOK'

"Herkes kafasına göre, kendi kendine konuşuyor. Karar verici biziz. Ne play-off ne de liglerin mevcut haliyle tescili gündemimizde yer almıyor. " şeklinde belirtti.

'HİÇBİR ŞEY BELLİ DEĞİL'

"Çünkü hiçbir şey belli değil. Sanıldığı gibi ligin başlangıcıyla ilgili öyle belli bir tarih falan da yok. Kulüpler Birliği ile bunu bile konuşmadık” diye konuştu.

BAKAN KASAPOĞLU'NA 7 MADDELİK RAPOR

Başkan Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, TFF olarak 7 maddelik bir rapor verdiklerini de belirterek, “Bu raporda süreçle ilgili bir dizi senaryolar var ve sadece Sayın Bakan biliyor” ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal