NFL Takımı Rekor Fiyata Satıldı!

Amerikan Futbolu Ligi (NFL) ekiplerinden Carolina Panthers yaklaşık 2,3 milyar dolara satıldı. Bu satışın lig tarihindeki en büyük satış olduğu belirtildi.

17.05.2018-10:44 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-10:41) NFL Takımı Rekor Fiyata Satıldı!

Carolina Panthers'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, takımın kurucusu ve aynı zamanda sahibi olan Jerry Richardson'ın Panthers'ı, ABD'li milyarder iş adamı David Tepper'a satma konusunda anlaşmanın imzalandığı ifade edildi.

Açıklamada, NFL'in onayı sonrası yapılan anlaşmanın temmuz ayında sonuçlanmasının beklendiği vurgulanırken, satışın detaylarına ilişkin diğer bilgilere ise yer verilmedi.

ABD basını da Carolina Panthers'ın 2 milyar 275 milyon dolar karşılığında satışının gerçekleştiğini belirterek, bu satışın NFL'de satış rekoru kırdığını ifade etti

NFL'de son olarak Buffalo Bills ekibi 2014 yılında 1,4 milyar dolar karşılığında el değiştirmişti.

Ayrıca, geçtiğimiz sezon NBA ekiplerinden Houston Rockets 2,2 milyar dolara, Brooklyn Nets'in yüzde 49 hissesi de 2,3 milyar dolara alıcı bulmuştu.

Forbes'un "Gerçek Zamanlı Dünyanın Milyarderleri Listesi"nde 130'uncu sırada bulunan David Tepper'ın servetinin 11 milyar dolar civarına olduğu bildirildi.

David Tepper'ın, NFL ekiplerinden Pittsburgh Steelers'ta da hisseleri mevcut…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal