Neymar’la Mbappe Konuşmuyor! İşte Nedeni

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain’de forma giyen takım arkadaşları Neymar ve Mbappe’nin konuşmadıkları ortaya çıktı.

13.07.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-14:40)

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası’nın en çok konuşulan isimlerinden Fransız yıldız Kylian Mbappe, PSG’deki iki Brezilyalı arkadaşının ‘zorbalıklarına’ daha fazla tahammül edemedi.

İspanyol basınına konu hakkında açıklamada bulunan Mbappe’nin annesi; Brezilyalı oyuncular Dani Alves ve Neymar’ın oğlunu Ninja Kaplumbağa Donatello’ya benzeterek devamlı dalga geçtiğini, genç yıldızın da bu durumdan çok rahatsız olduğunu söyledi.

Mbappe, Fransa’nın Arjantin’i 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol atmış ve karşılaşma sonrası Dani Alves, sosyal medya hesabından Donatello (kaplumbağa) fotoğrafı paylaşmıştı.

PSG forması giyen bir başka Brezilyalı Thiago Silva da geride kalan sezonda Mbappe’ye soyunma odasında kaplumbağa maskesi hediye etmişti. Fransız yıldızın Neymar ile çok ciddi bir tartışma yaşadığı da iddia edilmişti.

Mbappe’nin annesi, oğluna yapılan şakanın çok ileri gittiğini, Neymar ve arkadaşlarının genç yıldıza hak ettiği saygıyı göstermediğini düşünüyor. İkilinin Şubat ayında soyunma odasında yaşadığı kavga sonrası konuşmadığı belirtildi.

Brezilyalı yıldız Neymar, geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain formasıyla toplam 30 karşılaşmada 28 gol 16 asistlik muhteşem bir performans ortaya koyarken, Kylian Mbappe de çıktığı 46 karşılaşmada takımına 21 gol ve 16 asistlik bir katkıda bulundu.  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal