Neymar'ı Tecavüzle Suçlayan Najila Trindade'n Olay Açıklamalar!

Ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar'ın kendisine tecavüz ettiğini öne sürüp polise ihbarda bulunan Najila Trindade Brezilya'da bir televizyon programına katılıp gündemi sarsan açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

08.06.2019-15:04 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-15:42)

SBT Brasil Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Trindade, Neymar'ın 15 Mayıs'ta Paris'te bir otel odasında kendisine hem tecavüz ettiğini hem de fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti.

Fransa'nın Paris St-Germain (PSG) takımında forma giyen Neymar ise Instagram hesabından Najila Trindade'yle arasındaki Whatsapp yazışmalarını kamuoyuna sundu ve kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyerek anlatılanların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

26 yaşındaki kadın, televizyon röportajında, yıldız oyuncudan hoşlandığını ve onunla cinsel ilişkiye girmek istediğini aktardı.

Neymar'ın aldığı uçak bileti ile Brezilya'dan Fransa'ya uçan Trindade, Paris'te lüks bir otel odasında ünlü futbolcu ile buluştuğunu anlattı.

Genç kadın, Neymar'ın prezervatif kullanmak istememesi nedeniyle aralarında gerginlik çıktığını söyledi. Trindade, sonrasında saldırganlaşan Neymar'ın "durmasını istediği halde kendisine tecavüz ettiğini ve saldırdığını" öne sürdü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal