Neymar’a Büyük Tepki!

Brezilya’nın Meksika’yı 2-0 mağlup ettiği 2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turu karşılaşmasının ardından Neymar tepkilerin odak noktası oldu.

03.07.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-11:44) Neymar’a Büyük Tepki!

Brezilya'nın Meksika'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Meksika Milli Takımı Teknik Direktörü Juan Carlos Osorio, Brezilyalı yıldıza sert tepki gösterdi.

Karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten tecrübeli teknik adam taraftarlardan özür dilerken "Brezilya karşısında böyle bir futbol sergilememiz, Meksika'nın iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Umarım futbolcularımız Avrupa'ya gelmeye devam edecek ve her hafta dünyanın en iyi takımlarına karşı forma giyecek. Bu şekilde milli takımımız da gelişecek." ifadelerini kullandı.

Mücadele boyunca Neymar’ın devamlı kendini yere attığını vurgulayan Osorio, ”Karşılaşmanın hakemi, verdiği kararları hep Brezilya’nın lehine kullandı. Neymar’ın sürekli kendini yere atması nedeniyle mücadelenin bu kadar durması futbol adına bir utanç. Hakem, Neymar’ın bu hareketleri karşısında hiçbir şey söylemedi, müdahalede bulunmadı. Futbolcularım da bu durumdan çok etkilendi. Futbol, adamların oyunudur palyaçoların değil.” ifadeleriyle yıldız oyuncu için çok sert konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal