Neymar Sahalara Dönüş Tarihini Açıkladı!

Paris Saint-Germain’in yıldız oyuncusu Neymar, sakatlığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

18.04.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-15:21) Neymar Sahalara Dönüş Tarihini Açıkladı!

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'in (PSG) Brezilyalı futbolcusu Neymar, 2018 FIFA Dünya Kupası'na kadar sakatlığının tamamen düzeleceğine inandığını söyledi.

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde bir basın toplantısı gerçekleştiren Neymar, ayak tarak kemiğindeki kırığın iyileşme sürecine dair bilgi verdi.

Şubat ayından beri devam eden tedavisinde ilerleme olduğunu vurgulayan Brezilyalı yıldız,  "Dünya Kupası'na kadar sakatlığımın etkilerinin tamamen geçeceğini ve yeniden forma gireceğimi umuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

En son sağlık kontrolünün 17 Mayıs'ta yapılacağını söyleyen Neymar, "Bu tarihten sonra futbol oynamakta özgürüm. Son kontrollerim mükemmel geçti. Artık hızla iyileşiyorum. En kısa zamanda sahalara dönmek istiyorum. Her gün tedavi görüyorum. Nihayet idmanlara başlayacak duruma geldim. Çok çalışacağım ve 4 yıldır beklediğim Dünya Kupası'nda forma giyerek rüyalarımı gerçekleştireceğim." Şeklinde konuştu.

Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya, grupta ilk karşılaşmasında 17 Haziran'da İsviçre karşısına çıkacak.

Sezon başında Barcelona’dan Saint-Germain’e 222 milyon Euro karşılığında transfer edilen Brezilyalı yıldız Fransa Ligue 1’de çıktığı 20 karşılaşmada 20 kez fileleri havalandırırken yaptığı 15 asistle de takımının şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal